LOGO-LAROQ-PERFORMANCEFITNESS-nOIR

Gama Xtrem Freeweight

♦  ERGONOMICE
Dezvoltate in asociere cu Frederic DELAVIER, aparatele XTREM ofera o gama larga de setari referitoare la ajustari si reglaje , pentru a se potrivi tuturor tipurilor de exercitii si morfologii.
♦  PERFORMANTA
Aparatele XTREM au fost proiectate pentru utilizatorii care cauta performante. Pot suporta încarcaturi de pana la 240 kg cu placi de greutate cu diametrul de 51 mm (standard olimpic).
♦  EFICIENTA
Aparatele sunt echipate cu suporturi de banda elastica, care permit utilizatorilor sa efectueze antrenamente progresive de tensiune. Intensitatea contractiei este controlata, maxim de eficienta!

Gama Maxi

♦  COMFORT
Aparatura MAXI a fost conceputa pentru a raspunde tuturor tipurilor de utilizatori, incepatori sau avansati. Incarcarile sunt reglabile din 2.5 in 2.5 kg pentru o progresivitate reala a efortului.
♦  ERGONOMICE
Aparatele MAXI sunt rezultatul cunostintelor noastre dezvoltate in sportul de inalta performanta. Ele raspund cerintelor cele mai precise din punct de vedere al biomecanicii, oferind o gama larga de ajustari: unghiuri, placi, spatar, scaune …

Gama Tannac

♦  DURABILITATE
Cadru sudat Mecano cu tuburi de 3.2 mm, protectie de spate este din oțel, curele de tractiune la o rezistenta foarte ridicata. Aparatele TANNAC au fost proiectate pentru utilizare intensiva.
♦  PUTERE
Aparatele TANNAC sunt rezultatul cunostintelor noastre dezvoltate in sportul de inalta performanta. Acestea raspund cerintelor inalte in ceea ce priveste biomecanica. Incarcarile sunt ajustabile pentru a se potrivi nevoilor celor mai exigenti utilizatori.

Bancute

♦  Bancutele au fost proiectate în conformitate cu standardele internationale de haltere iar baza a fost concepută special pentru o mai mare libertate de miscare. Ele au o multime de ajustari pentru a adapta antrenamentul la diverse exercitii si morfologii.
♦  
Sunt echipate cu carlige de mentinere pentru a evita inclinarea barelor in timpul incarcarii / descarcarii placilor de greutate. De asemenea bancutele detin suporti de bara, pentru ca antrenamentul cu incarcari mari sa se desfasoare in conditii de siguranta. Bancile contin suporti de banda elastica care permite antrenamentul la tensiune progresiva. 

Statii Crossfit

♦  MODULARITATE
Statiile MULTICROSS sunt compuse din piese pregatite de asamblare. Un numar imens de configuratii este posibil, adaptabil la toate spațiile.
♦  LIBERTATE
Aveti posibilitatea de a alege un numar incredibil de optiuni si accesorii. Suporti reglabili, parghii concepute pentru antrenamentele cu benzi elastice … toate acestea avand scopul de a raspunde nevoilor dvs. legate de crossfit
♦  ROBUSTETE
Realizate cu tuburi de otel (80×80 și 4 mm grosime), statiile MULTICROSS sunt cele mai stabile pe piata de fitness. In majoritatea configuratiilor nu trebuie sa fie fixate pe un perete, ele pot fi instalate in spatii foarte diferite.

Gama Next

♦  Aparatura NEXT vine in versiunea standard MATIC cu 4 niveluri prestabilite de asistenta: 0, 30, 50 sau 70%. Utilizatorii selecteaza nivelul adecvat și pot incepe antrenamentul. Un afisaj digital le permite sa vizualizeze informatiile despre sarcina excentrica – concentrica. Simplu și eficient!
♦  Odata ce sesiunea de exercitii s-a incheiat, este afisata o prezentare generala a antrenamentului ce cuprinde energia consumata, numarul de repetari, coerența cu programul selectat …

Pentru oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati: